Tuesday, 15 June 2010

19 mei 2010

walahwalah , best giler tarikh ni . sebelum 19 mei , ada ajak cikgu : cikgucikgu , jomla g main bowling . pastu cikgu cakap : boleh , korang tentukan la tarikhnya , nanti kita pergi okay ? :) : so , kitaorang decide la tarikh nak hang out dengan cikgu : 19 mei 2010 . dekat oleole 18 je -.-" . main bowling , karaoke , snapsnap dan makanmakan :D . best nyee :) . aku , zaty dengan anis sampai oleole dah pukul 4 . caricari cikgu , takdee ! T.T . tibatiba ternampak azmi dengan arep jamal  terpacak kat dalam tempat karok sambil lambailambai kitaorang . wahwah , seronoknya korang karokk ! lantakklaa . lepastu jalanjalan sementara tunggu diaorang habis memekak . snapsnap pastu baru main bowling . aku dapat no DUA ouhh , haha :) . tapi yang tak boleh blahh nye , ada pulakk mamat ni interframe gambar kitaorang . HAHA . makan timee ! :) . tapi hujan , takpee . redah je sudahhh  :P . sampai je mamak , cikgu belanja air . pastu , DCM nk buadd surprise untuk cikgu . wee~ makan kek pulakk tu :) . yelaa , masa tu kan bulan mei , buadd surprise kat cikgu sambil nyanyinyanyi : SELAMAT HARI GURU~ . lps dah makan , snapsnap *semua mamak tgk -.-" . pastu baru balikk . hee , best sgt . takkan dilupakan :) .

cik hafilah , happy TEACHER'S day :) . GOOD luck . love u so much , jgn lupakan kitaorang okeng :) .