Sunday, 20 June 2010

ipod , lagu cinta dan aku :)

music ? satu perkara biasa . yeahhh , aku macam org lain jugak . music dan aku tak bole pisah . sebab music je yang paham perasaan aku , haha :P . ermm , sekarang pun everyday aku bawak ipod pergi sekolah . *aku mmg pandai sorokkan ipod :D . ermm , setiap kali aku dgr ipod sorangsorang , aku akan termenung dan terfikirkan ADan . huhhh , menyesalnya aku cipta kau ADan . susah nak lupakan kau tau tak ? itu satu , satu lagi aku mesti akan terfikir ustaz ? huhhh , WTH (!) tapi , mmg pun . manalah ustaz pergi selama tiga tahun ni kan ? T.T
ouhh , kembali ke tujuan asal . MUSIC . haa , genre apa aku suka ? sentimental . wowwow , best gilerr lahh . aku sekarang tengah layan bandband indonesia ouh . apa ? haha , salah ke aku nak suka band indon ? dah lagulagu diaorang mmg best , nak buad macammana kan ? :P . tapi aku still support music Malaysia laa :) . ouh ? sekarang pun tgh layan wali band - aku cinta Allah <3