Friday, 18 June 2010

Showdown 2010

apabila aku tergilagilakan ini (!) . korang best gilerr bhai . buadd nk smart je , ngeee~ xD . showdown 2010 , the bestest reality tv show ever :) . mulamula tgk , aku nampak alam , joe & wakaka . aku mmg sokong wakaka sgtsgt la . pastu , dah beberapa mggu showdown 2010 live show at 8tv , aku mula minat tgk hmc phlow , giller battle crew and soul krazy . best gile diarong nie <3 . tapi mggu ni soul krazy dah tersingkir  :'( . aku mula ternampak kehebatan borneo soul breakerz . ahakkss >.< . tapi bila crewcrew yg aku minat ni , battle sesama sendiri . alamak , sedihnye tgk kalau ada yg tersingkir T.T . takpetakpe , do the best wakaka , hmc phlow , giller battle crew andand borneo soul breakerz :) . jgn hampakan saya dan lainlain fans , okay ? :D

*tak bole minat satu crew je , sbb mmg byk yg best >.< .