Wednesday, 14 July 2010

name tag . key chain penyu . pen .

selain kehilangan ipod <333 , aku juga kehilangan name tag aku yang tertulis [Pengawas Pusat Sumber Nor Ismah] . uwahhhh , b**i betul laa . hilang masa hari khamis , hari kakak bertugas : 8 . 7 . 2010 . masa tu , ada lagi terlekat kat tudung aku tau . pastu balikbalik je rumah , mak aihhh !! name tag akuuu !!! mana pergi nie ? aku redha je name tag aku hilang ouhh . pastu hari isnin , key chain penyu aku yang comelcomel , along bagi hilang jugakkk !! masa hari sabtu *seminar* dah tertanggal dah dari pencilcase aku , tapi tertanggal dalam beg laa . so , okay lagi . pastu hari isnin nak pergi sekolah aku pasang balik . then , dah balik sampai rumah , key chainn akuuu !!! mana kau pergi pulakk ? aku rasa dia merajuk laa sebab aku dah dapat key chain baru dari charlene *made in phillipines* :'( . pen pulak , hari selasa hilang dia , 13 . 7 . 2010 . ada lagi masa pagi , masukmasuk je bengkel *last period* mana pen hitam aku ni ?! mesti budak lelaki curi nie . taik ! huaaa , dalam masa beberapa hari je , empat barang aku dah hilang . sedih betul laahh , *apalah nasib aku* .

kehilangan :(

mengapa kau pergi ? waa , sedih aku laa . aku syg kau tau tak ? kau lahh yang aku plg syg . antara benda yang terbaik ! hari tu , aku pergi seminar , *semangat ni* aku nak la bawak ipod aku . aku pkir : alamak , tak charge . skali aku tgk , lala dah charge kan . pastu aku pun , haahh nasib baik . aku pun bawak pergi sekolah *seminar* hari sabtu , 10 . 7 . 2010 dekat sekolah . aku pun semangat la bwk ipod . pastu dgr laa , rehat je aku dgr . dgr punya dengar , aku angkat tangan untuk jawab soalan BM dekat depan . aku pergi la jawab . pastu aku duduk balik tempat aku , masa tu dah nak balik dah , lagi sikit je . cikgu cakap , okay semua boleh balik , tapi sebelum tu , ambil roti dengan air mineral dulu okay ? okay , semua pun berpusu-pusu keluar . *aku pun sama* . pastu salam penceramah , Puan Sufida . pastu tolaktolak keluar . sampai kat bawah , aku raba aku punya hujung earphone , sekali . . .  IPOD AKU !!! dalam hati aku , ya Allah mana aku letak ni ? aku caricari dalam beg , manalah tau tertanggal dalam tu . 4 , 5 kali aku cari . still takde . then , aku ajak Ayu pergi naik balik bilik multimedia untuk cari ipod aku . " cikgu , tggu kejap ada tinggal barang ! ". Ayu jerit , cikgu pun suruh cepat . so , aku caricari laa , sekali tak jumpa bhai . bapak ahhh !!! mana ipod aku ni ?! :'( aku lari keluar , aku tahan nangis . malu aku nak nangis depan Ayu ouhh . balikbalik ada hal kat rumah , memang bapak ah aku nangis gilagilaa :'(  :'( . ipod !! ibu cakap , siapa yang ambil ipod tu , TELINGA DIA PEKAK !!! aku amin kan 10x . haaa , kau tak tau ke aku sayang gila kat ipod aku . haaaa !! Ijat pun cakap , alaaa benda murah macam tu , tak nak aku ambil !! so , pengambil kenapa kau tak berpikiran macam Ijat huh ?!! geram aku doe .

Thursday, 8 July 2010

suka gila ;D



lawa bukan ? HAHA . i love it fucking damn much . apa picture tu ? BRING ME THE HORIZON laa  ;D . kachakk bukan ? ngeee~

http://www.myspace.com/ismah_mika :)