Sunday, 26 September 2010

raya sakan

woaaah , tiga hari berturut turut babe . pergi raya . hari jumaat - rumah fatin and photoshoot . hari sabtu - rumah shaz , rumah cikgu rashidah , photoshoot and rumah aku . hari ahad - rumah busu , rumah maklong , rumah tok andak , rumah jipa and rumah nadh . mak aihhh , mau kembung perut aku hari ni -.- ( hari ahad 26 . 9 ) . dekat rumah tok andak , perut aku dah senak dah . dah mcm dugong dah gaya aku , HAHA :P . then , rumah jipa . makan spaghetti , sedappp ! :D and rumah nadh laksa mariii . hehe . memang best lahhh .
belambak kot tangkap gambar . thanks to IZZATI AZIZ and photographers : ZATY HASHIM and NADIRA :) . have a great ' konvoi raya ' with you all 

 . love yahhh , xoxo .

credit to my friend : zaty , zati , anis , mia , fatin , jipa and others :)

Wednesday, 22 September 2010

Maher Zain .

haha , sekarang maher zain dah famous bhai kat Malaysia . huh , apa ? korang layan MZ ? haha , aku dah lama layan la doe , grrr -.- . sekarang ramai dah tau MZ punya lagu . eeee , aku tau dulu -,- . hrmm . tengok entry blog aku yang lepas lepas : tgk tarikh dia . dah lama kott , awal bulan april lagi aku dah layan . skrg semua dah tau who is MAHER ZAIN ! eee , dia aku punya -.- . gerammmnyaa ,

Thursday, 16 September 2010

syawal sudah tiba .


kebiasaannya selepas takbir raya , aku sekeluarga akan pulang ke kampung . tapi pada tahun ini , balik pagi raya pulakk :( . haihh , takpeee . baju raya tak lengkap lagi tahun ni weyhh . pagi raya bertolak balik Melaka . raya raya . then ptg balik Johor . aku dah tau , mesti kat johor sedikit best . hrmm . macam macam aku buat , tapi tak best mcm raya tiga tahun lalu . dah tiga tahun takde baju raya . ibu sibuk jahit baju raya orang lain :( . hrmm . and raya tahun ni , aku takde gambar raya . accept gambar raya yang aku tangkap , gambar aku mcm biasa . but , aku ada ambil sedikit gambar hari raya daripada makcikk aku . dan , inilah dia gambar saudara mara , sepupu sepapat aku belah ibu di Johor :)


grandparents :)

                          

auntie's :)


saudara mara and sepupu sepapat lelaki :)



aktiviti pagi raya :)



from left : afiq , mamat and shafiq :)



from left : danish , haziq , ashraf , ajim and shauqi :)



saudara mara and sepupu sepapat perempuan :)

p/s : saya dan family tiada dalam gambar kerana beraya di Melaka :)
sumber : Rohainon bt Misman .