Monday, 18 October 2010

Duit ouhh Duit sayang .

sobs sobss . sampai hati duit . buat aku macam ni . ehm , heh korang nak tau takk . actually duit yang korang lelong lelong dekat Majlis Hi-Tea hari tu duit aku laa T^T . aku baru sedar bila aku dah balikk , siott sgtt . ehm , then , tadi aku tak dtg sekolah . aku pergi kedai dengan ibu aku . aku keluarkan empat ringgit . sampai kedai aku cari cari duit tu takde . dah hilang weee~ :'( . ishhh , dalam masa empat hari dah sepuluh ringgit aku hilang , WT* ! eeee , apa punya nasib malang , ishh :'((

. KASIHANI DIRIKU .