Friday, 15 October 2010

Hi-Tea PSS 2010

ehm . hari ni (15 . 10 . 2010) , ada Majlis Hi-Tea PSS dekat Hotel Blue Wave , Shah Alam . gilaa best :D . baru balikk nie , penat gilaa -.- . hehh , activity pertama . sure laa makan ! ngap ngap sana sini . gilaa sedap , rasa macamm [woahhh] . then , macam macam ahh buat kat sana . paling penting , tangkap gambar . byk gilaa tangkap gambar . aku pulak berkesempatan pegang camera DSLR kak Yong :D . woahh , sangat berdebar (yelaa , camera orang) . tangkap laa gambar sana sini . dah puas pegang dgn rasa malu-malu , aku pun pulang balik camera dekat kak Yong . huhh , legaa -.- . HAHA . lepas tu , tukar-tukar hadiah . tangkap gambar . bla blaa . then , ada pulak satu part ni buat aku jealous ! eeee , syafira tangkap gambar dengan dia . dia dahlah nampak kurus malam tu :P . heee , and and . ada satu gambar dalam lif , atie tangkap . dahlah smart . tambah pulak dengan flash , membuatkan muka dia nampak putih dan HANDSOME  ! heeee XD .

LOVE LIKE THISS