Friday, 22 October 2010

Someone that I have looking for a long time

Bismillahirrahmannirahim . Assalamualaikum readers :)) . Hari ni adalahh hari yang paling aku tunggu tunggu selama ni . Ehm , hari ini aku tak pergi sekolah lagi sebab memang dekat sekolah takde apa apa . Then aku tolong ibu . Ehm , petang sikit , aku tengok Cerita 'Crows Zero' , DVD yang kakak pinjam daripada Kak Yong dekat sekolah tadi . Habis je cerita tu , aku online . Aku dapat alerts pasal Link dekat wall Tasya . aku pun tengok balik Link tu . Then , aku try search arwah bf blogger dekat Link yang Tasya bagi tu . aku search dekat Fb . Tapi tak dapat , dia keluar macam ni :


then aku click laa yang first sekali , tiba tiba dia keluar macam ni :


nampak tak kat bahagian 'search' tu ? haa , tiba tiba aku teringat nak cari orang yang aku dah lama sangat cari  . last aku jumpa dia tahun 2007 . aku pun search nama dia dekat situ . pastu keluar la result dia . aku tengok tengok , tiba tiba aku ternampak ni :



pictures ? aku pun tengok satu satu gambar tu . then aku ternampak gambar orang yang aku cari tu . aku like speechless , tergamam , shocked . semua ada , air mata aku hampir mengalir . Ya Allah !! . then aku click pict tu untuk enlarge . terkeluar macam ni :


aku terus , terkejut gilaa . dalam hati aku , Ya Allah , thats Him ! setitik air mata aku jatuh . aku memang rindu nak jumpa dia . (tak boleh menjerit sebab ada family) . then , ada tulis dekat situ : 'website for this image' . aku laju laju copy website tu , then aku bukak . aku cari cari pict dia . memang banyak pict dia , dia dah lain sangat :')) . aku tersenyum je tengok pict dia .

ehm , actually dia ustaz feqah aku masa aku darjah enam sekolah agama tahun 2007 . aku rapat gilaa dengan dia , semua memory sekolah agama masih ada dalam minda aku . macam macam kitaorang buat . semua aku ingat . aku ingat and aku cari dia sampai sekarang , plat motor dia pun aku ingat (tak silap aku laa) . aku tak taulah dia ingat aku ke takk . sampai ada kertas ucapan dia tulis untuk aku sebelum UPSR and PSRA pun aku laminate , betapa aku sayang dekat benda tu :') . Ya Allah , aku rasa macam nak menjerit , menangis sebab jumpa latest pict dia . sekurang kurangnya aku tau dia ada lagi :)) . 


-speechless-