Wednesday, 29 December 2010

result PMR :'(

assalamualaikum and salam satu malaysia to all readers :)

heyy , nampaknyaa dah lama aku takk post entry baru , kan kan ? banyak gilaa dah storyy aku simpan nie . berbakul ! HAHA :P . okay okayyy , entry kali nie aku nak story pasal result aku lahhh . cite sedih nie , cepat cepat ambik tisu :P . macam niee , masa semua orang kecohh result 28 dis . aku dah suka dahh , yelaa boleh lahh aku pergi ambik . then , aku dengan ibu aku pun pergi lah beli tiket balik kampung , dan bas kitaorang bertolak pada 23 dis pukul 9 pagi . tiba tiba , dengar radio , result PMR betul betul masa aku naik bas , 23 dis . adoiii , masa tu aku nak nak nangis jea doe rasanyaa , tak dapat ambik result macam orang lain . then , ibu aku cakap . takpelahhh , kau ambik hari isnin 27 dis .  so , aku jelahh yang ambik result 27 dis , tak dapat jumpa member lain , ishkkkk :'( . then , dah empat hari dekat kampung . hari isnin aku datang laa pejabat sekolahh ambik resultt . tapi bukan aku yang ambik , adik aku yang ambik . aku tak tengok langsung result aku tue sampai lahh dekat rumahh , ibu aku cakap A nya * jea dik , *B dengan *C . ishh ishhh , ibu niee . kantoi kan kenapa ? adik nak tengok sendiri .

hermm , tapi takpelahhh . dah usaha aku banyak tuee . banyakk tu jugakk laa yang aku dapat :) . dan kepada member member yang dapat straight A , 6A dengan 5A tuee . aku ucapkan tahniahh lahh dekat korangg . aku bangga jadi kawan korangg :D

Thursday, 9 December 2010

happy birthday to me :)

hey heyy , tomorow  is my birthday . but , aku tak macam korang sampai nak buat partayyy . just beli cake , potong then makan . tu jee ==" .

eh , nanti aku takutt tak laratt laaa nak like like and say thankss dekatt orang yang wish birthday aku dekat facebook . macam mana nie ? HAHA , yelaaa . tu first time birthday aku ramai gilaa yang wishh :P *perasan

ouhhh btw , ada dua orang facebook friend aku birthday diaorang sama dengan aku pada tarikh yang SMART nie :) 10 . 12 . 10 . smart gilaa kan ? aku baru sedarr . HAHA . ehmm , HAIRIE and UMMI . happy birthday :) may Allah bless us .





cat singing birthday song :)

new stuff :)

esokk , ibu aku cakap . nak pergi shopping barang dapur . lepas tue , ibu aku cakap . esokk jugakk pergi cari mp3 baru untukk akuu . ehmm , actually aku dah pernah ada . dua pulakk tue , tapi satu hilang dan satu lagi rosakk :( . thenn , 2 hari lepas . aku merayu dekat ibu akuu nak yangg baru lagii . mula mula ibu aku tak bagi . tapi lama lama , ibu aku bg jugakkk :) . tapi pakai duit aku sendirii lahh beb . tak main pakai duit mak bapak niee , nanti cakap aku tak reti menghargai pulakk (mata ke atas dan kedua tangan dibahu) .

9 . 12 . 2010 : yeahhh ! i've got that stuff . i'm really excited ! yeahhhh ,


Friday, 3 December 2010

5 a.m.

okayyy , sekarang bukanlahhh pukul 5 pagi pun . but , aku sure dan jamin . aku pasti akan post entry nie pada pukul 5 pagi kejap lagi . okayy , actually . macam nie . hari niee , my aunt datang lagi . yeahhh ! excited macam biasa :) . dia datang sebab apa . aku tak berapa nak sure laaa -.-! .

setiap kali beliau and her son and daughter datang sini . aku mesti akan pakai laptop dia . kadang kadang tue , aku rasa bersalah jugakkk . yelaaa , sedap sedap kau jeaaa pakai laptop orang . ismah teruk *dushh dushh . sekarang jea pun , aku tengah pakai pada pukul 4:45 pagi . woaahhh , tak maluunyee ismahhh *kebaboommm !

ehhh , resultt dah nak dekattt laaa . aku pun dah naik cuakk dah nieee . aku dah buat deal dah dengan ibu aku . kalau 8A , satuuuuu DSLR . kalau luluss takde gagal , dapat mp3 . hahhh , tu yang aku suka tue . tapi , kalau ibu ada duit , cepatt sikit aku dapat . kalau ibu takde duit . lambat lahh aku dapat . tapi takpeee lahh . aku tak kisahhh , janji ada :)

saya pengobses :D

saya gilakan :
. yogurt .
. camera .
. chocolate .
. facebook .
. faizal tahir .
. tumblr .
. fizo omar .
. crows zero .
. blogspot .
. cat .
. music .
. mp3 @ i-pod .
. bruno mars .
. headphone .
. zulhuzaimy .
. chewing gum .
. shahiezy sam .
. supernatural .
. 6ixth sense .
. comic .
. adibah noor .
. afdlin shauki .
. jozan .

♥,