Friday, 21 January 2011

Majlis Perpisahan Puan Meriam .

assalamualaikum and salam satu malaysia to all readers :)

hah , pagi tadi ada satu majliss . majlis memang TERBAEKK lahh babe , heee :) . persembahan semua syokk , tak ngantuk akuu , HAHA . yang paling tak bole blahh , persembahan 4 Kristal laa . aku banyak gelakk doe , daus je dahh buat lawakk , haha . thenn , suara yang perempuan menyanyi semua memang mantopp lahhh . tapi yang lelaki semua suara macam haktuihhh , HAHA *sorry . majlis tadi semua terlibat wehh , termasuk Uncle Raju , Maurice and Uncle yang siram siram pokok tue , apa la deyy nama dia -.- . tapi yang pelikk , acikk kantin tade .












P/S : sorry wehh , post aku tiga tiga nie semua post ringkass , aku takde mood sebenarnya nak tulis panjang panjang .