Monday, 14 February 2011

Change .

assalamualaikum and salam satu malaysia to all readers :)

heyyy , aku taktau kenapa . tapi lately nie , aku kerap nangis . senang sangat touching . apa jadi dengan aku nie sebenarnya ? jumaat lepas , aku tak siap nota tasawwur , aku nangis tau tak ? bukan sebab cikgu pukul , tapi sebab aku rasa bersalah nak mati sebab tak siapkan apa yang cikgu suruh . hampir gugur airmata aku depan Cikgu Zul hari tu , serious . tapi lepas cikgu keluar kelas , sumpah aku nangis tak henti . tu satu , ni lagi satu . aku terasa , aku tau nie hal kecikk . tapi , aku pun tak paham apahal aku nak terasa sangatt . classmates aku pergi birthday party salah seorang budak kelas aku , sumpah aku taktau pun pasal tue . sampai lahh satu individu nie bagitau , dia pergi birthday party si polan nie semalam . time tu aku tak kisahh lagi , tapi bila tadi aku ternampak something yang aku rasa : sampai hati korangg . aku terus sentap doe , entahh . aku pelikk lahhh , mungkin dalam hati aku , ada niat nak rapat dengan classmates , tapi aku malu --'. malu tahapp kura kura lahhh . entahh , aku merepekk , so buat dont know jelaa yee :')