Tuesday, 26 April 2011

Rindu Blog Sayaaaa ! ♥

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)

heyyy readerrr :D rindu saya takk ? ahah , confirm tak en ? -.- weyy korang aku banyak benda nak story doe . but , malas nak type . haiyyaa , semangat nak story nie dekat korangg . tapi , OKAY TAKPAYAH ! XD

okayylahh , nie nak bagitau kawad smks24 dapat tempat keempat kalahkan bomba yang tahun lepas dapat tempat ketigaa . perghhh , bangga pulakkk :D

aku bergaduh lagi dengan ariff , hishh aku niee . takpayah laa gaduh dengan dia , kau kan kawan dia ? tak baik lahh macam tue , awak tu perempuan -. .-

NASYID ! hahhh , takpayah terkejut sebab aku memang masuk nasyid . pertandingan weyyy ! hahh :D untuk Hari Puteri lahhh , apalagi kalau bukan Puteri Islam aku nie :P aku kumpulan dengan Faz Zana , Scha Eira , Nor Aslina Ramli and Husnul :D lagu wajib : Nurul Iman . lagu bebas : Kau Sahabat Kau Teman :) DOAKAN kitaorang dapat jadi juara tau koranggg

Majlis Perpisahan Puan Jumahira bersama 4 Zamrud . woahhh , gilaa bestt ! :) buat dekat dataran Shah Alam . macam macam activity weyyy . explorace , cari gula gula dalam tepung , belon air , makan makan and Show untuk MAMA JU Amir ajk persembahan , so dia handle benda nie . nyanyi lagu Antara Gadis , best sangat sangatt :D then , actually masa tu aku nak nangis , tapi aku tahan jee . aku taknak nangis depan Mama Ju , aku taknakk Mama Ju nangis sekali :') emm , tapi lepas balik tue aku nangis :'( tengok video yang Tyara yara buad , aku menangis . tengok lagi aku menangis lagi . huaaa , rindu nyaa dekat Mama Ju . nak nangis banyak banyakk Y.Y sedih sangattt .

emmm , okaylahhh sayangg (s) saya dah habis type . bye byee , i'll miss you all :')

to Mama Ju SAYA MEMANG RINDU MAMA SANGAT SANGAT , SATU KELAS RINDU MAMA TAU . SAYA HARAP MAMA BERJAYA DALAM BIDANG YANG MAMA CEBURI , SEMOGA MAMA DAPAT ANAK KEMBAR YANG COMEL MACAM KITAORANG , DAN KITAORANG TAKKAN LUPAKAN MAMA , 

WE LOVE YOU SO MUCH MAMA JU

Monday, 4 April 2011

Kawad Kaki .

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)

haihhh , confirm confirm korang dah boringg dengan tajuk nie en ? tapi nie different eh . benda nie tak berkaitan dengan SMKS 24 (2) tauu . actually macam nie , budak budak PPIM sekolah sebelah iaitu SMKS 24 mintak budak PPIM 24 (2) ajar kawadd . diaorang mintak syakirah yang panggil . syakirah panggil Nad , Nad pulak pergi panggil aku . aku pun apalagi on jelaa dengan shera . pergilah ajar kawad sekolah sebelah . at first bapak segan doe masuk sekolah orangg . but dah lama tue , jadi kamching gilaa kot dengan PPIM 24 , rasa macam family pulakk :D senior diaorang pun sporting jeaa tau . comel comel bagai , HAHA .

bestlahh ajar diaorang nie , memanglahh degil . tapi diaorang nie best gilaa kottt :) then , sepanjang hampir 4 hari aku ajar diaorang kawad , macam macam perkara dah aku tempuh dekat situ weyyy . antaranya :

1. jumpa cikgu skema HAHA (sorry cikgu)
2. semua orang pandang aku macam nak telan
3. budak kerek yang ejek adik aku cari gaduh pulakk , apalagi LU LANGSI LU MATI laa en .
4. jumpa member sekolah rendah dulu , cantik betul diaorang :D
5. BOTOL AIR pecahh :'(
6. first kerja gila masuk smks 24 ikut longkang , gila kauu -. .-
7. jumpaa pakwe sayaa kerja dekat kantinn sekolah tue , ehehe >,<
8. the latest one , depan mata sendiri orang kena hysteria then aku yang tukang angkat , tukang tenangkan orang semuaa , haihhh --'.
9. dapat seorang kakak yang sporting , SHARIFAH LEE :D suka dia sangatt .
10. cikgu sekolah 24 baikk doee :)

okayyy , number 10 tue taktau nak tulis apa . aku main letak jee . nak cukupkan 10 HAHA . emm , lagi satu ! aku nak masuk kawad KRS sebenarnya untuk daerah , aku ajak shera tapi shera cakap aku pun nak jugakk tapi ada PEREMPUAN A tuee . aku pun terus cancel lahhh . NAK MASUKK ! grrrrr -. .-

credit to : LYNDA