Saturday, 28 May 2011

baca kalau nak tahu :P

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)

wohooo , ni nak bagitau niee . computer aku dah elok , so apalagi ? online puas-2 lhaa sampai malam en ? HAHA :P memang aku online sampai malam malam pun macam dulu -.- hahh , tadi aku dengan siblings aku bergembira sakan kemas rumah sebab baktok nak datang , best tauu . kiteorang nyanyi lagu jembatan kenangan @ aishiteru ramai-2 , best gilaa kott :D kau ada ? takde enn :P

korang tau takk game Plants Vs Zombie ? mestilahh tahu , kan kann ? nie nak cakapp , aku baru tahu game tu . so nie nak habiskan lahh nie , HAHA . semua nie gara-2 si shera lhaaa -.- wohooo , tadi tau nak type apa . sekarang semua dah lost , sh*t ! grrrrr . hahh , sekarang niee banyak gilaa movie best kan korang ? jom cuti lepak sunway , tak pun bukit raja tengok movie ! wohooo , *ckp macam byk duit -. .- HAHA

kayy , nie cerita sedih pulakkk . mp3 aku hilang untuk kali yang ketiga . akak aku lhaa , time hantar dia dekat malacca hari tu aku tertinggal mp3 dekat bilik dia . then aku bg lhaa dia pakai . tiba-2 pagi tadi dia text mak aku dia cakap mp3 aku dah hilang kena curi , aku terus downn gilaa :( dahlaa banyakk lagu best dalam tu , hmmm . tapi takpee , akak aku cakap dia nak ganti dengan yang lebih elokkk ! :D suka sukaaa , heee .


heyy readers , selamat menjamu seleraa :D

Tuesday, 17 May 2011

Mid Year Exam , Khaino , Berat !

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)

gyeahhhh , feels like hell laa -.- exam payah gilerr kott , lagi-2 PSV . ingat aku nie creative sangat ke ? aku lukis main hentam je weyy . ada setengah jam tu Cikgu Taufiq masuk , weyy sumpah malu dia tengok lukisan aku , dah laa tak lawaa , damn it ! Y.Y aku redha jee lukis buruk-2 tu weyy . ishhkk ishkkkk , then paper 1 PSV senanglahh bulat-2 jee :D nak cerita pasal BI nie , tapi takpelahh , aku dah taknak pikir dahh . rasa menyesal sangat-2 tau takk ? kenapa kau pergi tidur hah ISMAHH GEMOKK ? grrrrr -. .- lepas nie kau study elok-2 , dapatkan result terbaikk untuk family , jangan fikir diri sendiri jee ISMAHH , pahamm ? *pahamm --'.

ouhh , bythewayy . KAKAK aku dah dapat masuk UiTM Melakaa . wahh , sangat bangga youuu HAHA . ambik business pulakk tu , sakai dia tu HAHA :P

nie nakk bagitau a very GOOOOOODDDDDDDDD newss , aku dah turun 8 KG dalam masa sebulan lebih , wtfishh BEST gilaaa , kau ada ? takde en ? XD mana ada aku tipu , aku cakap benda betul weyyy . aku siap timbang dekat carrefour lagi tauu :D mahal , 40 sen -. .- tapi takpee , ada bukti tauu . sekeping kertas , tapi dah hancur kena basuhhh , ishkkk Y.Y

weyyy , korang tak rindu aku kee ? HAHA :P k byeeeee ! 

Sunday, 1 May 2011

Good News , Bad News .

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)


haihh , kembali lagi Budak Comel dalam hidup anda . HAHA *kemerepekan . yoo , aku nak story something yang menghappykan nie . apa ? taknak baca ? sila berhambus . HAHAHA pssttt , nak tau takk ? kawan korang nie yakni aku dah jadi munsyid weyy :P Hari Puteri pada sabtu lepas , woahh so nervous . semua budak budak nasyid awesome gila kott , semua suara molek je . sampai tahap aku dengan husnul , suara macam roarghhh ! HAHA dengar dengar khabar , kitaorang tak dpt tempat top 3 :'( hmmm , tapi tkpelahh . dah buat terbaik tauu . nie nak bagitau sikit , Budak Budak Puchong and 18 korang memang terbaekkk :D !


bestnyaa dapat update blogg :D yelaa , along tinggal laptop dekat rumahh . then kasi pakaii , rasa seperti dunia ini aku yang punyaa :P


First Time naik motor . location : pasar malam . biar aku jerit macam haram -. .- malu weyyy


jumpaa member lama : sabri dekat Pasar Malam jual satayy , perghhh aku terharu dol sampai menangis :'( heee ,


*actually aku ringkaskan cerita je niee , malas nak type panjang --'.