Tuesday, 17 May 2011

Mid Year Exam , Khaino , Berat !

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)

gyeahhhh , feels like hell laa -.- exam payah gilerr kott , lagi-2 PSV . ingat aku nie creative sangat ke ? aku lukis main hentam je weyy . ada setengah jam tu Cikgu Taufiq masuk , weyy sumpah malu dia tengok lukisan aku , dah laa tak lawaa , damn it ! Y.Y aku redha jee lukis buruk-2 tu weyy . ishhkk ishkkkk , then paper 1 PSV senanglahh bulat-2 jee :D nak cerita pasal BI nie , tapi takpelahh , aku dah taknak pikir dahh . rasa menyesal sangat-2 tau takk ? kenapa kau pergi tidur hah ISMAHH GEMOKK ? grrrrr -. .- lepas nie kau study elok-2 , dapatkan result terbaikk untuk family , jangan fikir diri sendiri jee ISMAHH , pahamm ? *pahamm --'.

ouhh , bythewayy . KAKAK aku dah dapat masuk UiTM Melakaa . wahh , sangat bangga youuu HAHA . ambik business pulakk tu , sakai dia tu HAHA :P

nie nakk bagitau a very GOOOOOODDDDDDDDD newss , aku dah turun 8 KG dalam masa sebulan lebih , wtfishh BEST gilaaa , kau ada ? takde en ? XD mana ada aku tipu , aku cakap benda betul weyyy . aku siap timbang dekat carrefour lagi tauu :D mahal , 40 sen -. .- tapi takpee , ada bukti tauu . sekeping kertas , tapi dah hancur kena basuhhh , ishkkk Y.Y

weyyy , korang tak rindu aku kee ? HAHA :P k byeeeee !