Sunday, 1 May 2011

Good News , Bad News .

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)


haihh , kembali lagi Budak Comel dalam hidup anda . HAHA *kemerepekan . yoo , aku nak story something yang menghappykan nie . apa ? taknak baca ? sila berhambus . HAHAHA pssttt , nak tau takk ? kawan korang nie yakni aku dah jadi munsyid weyy :P Hari Puteri pada sabtu lepas , woahh so nervous . semua budak budak nasyid awesome gila kott , semua suara molek je . sampai tahap aku dengan husnul , suara macam roarghhh ! HAHA dengar dengar khabar , kitaorang tak dpt tempat top 3 :'( hmmm , tapi tkpelahh . dah buat terbaik tauu . nie nak bagitau sikit , Budak Budak Puchong and 18 korang memang terbaekkk :D !


bestnyaa dapat update blogg :D yelaa , along tinggal laptop dekat rumahh . then kasi pakaii , rasa seperti dunia ini aku yang punyaa :P


First Time naik motor . location : pasar malam . biar aku jerit macam haram -. .- malu weyyy


jumpaa member lama : sabri dekat Pasar Malam jual satayy , perghhh aku terharu dol sampai menangis :'( heee ,


*actually aku ringkaskan cerita je niee , malas nak type panjang --'.