Wednesday, 29 June 2011

CM :D

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)

hyee , you know what ? i had a crush with someone >< for me , mamat nie handsome and baik gilaa :D FT pun tak macam dia tauu :P kayyy , mula-2 aku suka biasa-2 je dekat dia , tapi sejak first time aku chatting dengan dia dekat facebook , perasaan suka tu makin berkembang :D sampai lhaa dia tegur aku dekat sekolah , buat flying kiss and cakap bye sayang bagai . yes , aku tahu dia gurau . but babe , dia macam tahu aku suka dia . arghhhh >< takutnya kalau dia tahu , sebab aku taknak kejadian tahun lepas berulang lagi --'.

CM , yaa i called him CM . cute aite ? :P tiap-2 hari kau buat aku rasa macam nak jerit "AKU SUKA KAUU , CM !" . hmmp , tapi lepas hari khamis nie (esok) , aku takut jee kalau kau dah tak tegur aku macam biasa :/ kau memang best bro , ISHH lagu dekat blog nie buad aku nak nangis pulakkkk :'/

ubah topic lahh , esok nak kawad weyyy ! untuk hari koko dan Puteri Islam dapat first place untuk perform , aku just like WTF -. .- aku dah laa first time jadi komander kawad koko , sakai lahh doe . geram je aku dengan si ****a* b*b* tue , grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ! dia lahh punca , bengang jee . ikut hati aku dah maki dah , tapi aku pikir dia senior and lelaki jee . aku harap sangatt platun aku ; Puteri Islam buat yang terbaikk . kalau tak , sia-2 jee korang datang tiap petang , serious aku cakap .

kayy laa , nak pergi prepare baju 3 pasang , tudung 2 helai , seluar 2 helai , stokin , and kasut 3 pasang . gila bapak banyakk , aku dah rasa jadi komander nie macam jadi kuli tau tak ? -. .- kbyeeee <3