Thursday, 14 July 2011

Demam -.-

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)

wewwwwww , lama gilaaa tak update blogg weyyy -.- korangg , test july aku dah tinggalkan lima [5] paper tau takk ? sebab apa ? sebab aku demam terukk :/ hmm , aku pun tak sangka akan demam sampai macam ni sekali . macam ni , hari selasa aku datang sekolahh aku dah rasa macam nak demam . tapi okayy lagi laa sampai malamm . esoknya hari rabu , bangun je pagi aku dapat batuk teruk . batuk punya batuk , aku sesak nafas lagi macam hari tu . pergi klinik sedut gas , haihhhh kesian aku en ? --'. then , hari nie [khamis] , ingat dah okayy laa . tengok tengokk , demam tak kebah lagi . so , tak pergi sekolahh lagilaa jawabnyaa . ramai jugak laa risau and rindu dekat akuu , HAHA *perasan

wewww , esok datang sekolahh confirm kena jawab paper yang aku tinggal kan tu , DAMN -.- taknakkkkkkkkkkkkkkk ! ohh , bythewayy kakak saya [Khaino] nak balikk hari nie . tengah onthewayy balik shah alam ler tu :D tak sabarr ! *ye yee je tak sabar xD 

okayyy , rasanyaa dah taktau nak type apa . tadi banyakk cerita , semuanyaa dah lost pulakkk ? grrrrr -. .-
kayy , layan lagu nie dulu . sekian , babaiii ! :D


P/S - kalau suka , tekan LIKE then confirm dekat tempat like tu jugakk ye ? tq !