Saturday, 20 August 2011

Barbeque ,

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)

halllloooooooooo sayang sayang semuaaaa :D wohooo , sangat excited nak story morry dengan koranggg . Okayy , lets start , memandangkan korang dah baca tajuk . so korang tahu laa kann pasal apa entry kali nie ? Hari Khamis lepas bersamaan 18 August 2011 , kelas aku yang tercinta adalahh plan nak buka puasa sama sama dengan Puan Maslitah cikgu sejarah kitaorangg . Then , plan semua menjadi lahhh . buka puasa dekat rumah Bella .  fuhhhh , aku datang datang jee dah ramai dekat sana dengan budak lelaki berkumpul depan rumah semua . segannnnyyyyaaaaaa ><' then aku buat slamber jelaa , then diaorangg yang berkumpul tu tegur aku ; "ismahhhhhh~" aku was like O.o dalam hati aku ; "macam mana nie , macam mana nie ?" then terus je cakap hyeee , dengan cover cover senyum .


tahu takk , bahu aku dah penuh ? dua beg aku bawakk , beg untuk telekung and beg untuk cameraaa . gila babenggg --'. dah lepas tu aku buat lahh apa yang patutt , then bakar bakar semua dekat court @ gelanggang sepak takraw . tak jauhh pun daripada rumahh Bella . budak lelaki yang buat kerja pembakaran semua nie HAHA . menu barbeque kitaorang :


i - Ayam
ii - Sotong
iii - Kerang
iv - Sausage


memangg best gilaaa malam tuhhh . semua orang happening . aku jadi budak peramahhh , tak segan langsung nak cakap dengan budak lelaki semuaaa :D bestt gilaaa lahhh , tangkap tangkap gambar *macam biasa lahhh :P . malam paling indahh buat aku dan classmates :') then , dah habis makan makan . sorang sorang balikk . aku orang paling last balikk , pukul 11.15 baru abang aku sampai ambik aku dekat rumah Bella , sempat lahh aku berborak dengan Cikgu Nasri . then balik rumahh , nasib aku baikk sebab ibu dengan ayah tak bising punn . aku rasa en , tahun nie memang best . aku nak keluar dengan kawan kawann masa bulan Ramadan nie . senang je ibu bagi greenlight , Alhamdulillah :'D


Okayyy korangg , ini sedikit sedutan gambar daripada camera aku dan Amir Fauzan , Enjoyyyyy :)


Ayam barbeque :D
from left - Ieys , Loy , Jihan and Husnul :)

from left - Ieys , Jihan , Tyara , Azam , Amir , Nrl Ain , Fatihah Abd and Husnul :)

Azam dengan Teha --'.
kbyeeee , Goodnight , Selamat Bersahur dan Selamat Berpuasa :D


 lotsoflove , ieysismahh :)