Tuesday, 16 August 2011

Ramadan 2011/1432h

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)

tup tap tup tap dah masuk bulan Ramadan , kan ? heshh , memang tidak disangka sangka . ohh yaa , i know that aku update pasal Ramadan is too late . but , aku still nak update pasal Ramadan . Ramadan tahun nie , paling tak syok buat aku weyy . kenapa ? its because , sahur je sama sama . buka puasa , semua hilang entah kemana termasuk aku :> HAHA , but aku okayy lagi . baru sekali kot tahun nie , hari sabtu lepas tu punn dekat KFC dengan ex-classmates semua . hmm , boringg . dah laa tahun nie Ramadan kakak takde sebab kakak dekat UiTM Malacca . so , selalunya buka puasa tiga orang je . aku , adik aku and ibu tersayang . abang-abang ? bersama girlfie mereka lahh --'. takpelahh , orang couple memang macam tu . aku faham :'>


ouhh , btw kelas 4 Zamrud masuk Choir untuk hari kemerdekaan nanti . for sure laa ada aku :D nantikann kemunculan kami di pentas nanti :P hmm , TRIPLE A : Azam , Amirul and Amir . gyeahhh , they're too awesome . dalam kelas , diaorang laa yang sangat kecoh dan sangat bising . ouhh , plus Zaquan and Izzat , diaorang lebih menggamatkan , pecah perut sampai aku gelak menangis-nangis duduk dekat depan tu . ahaha , aku punn taktauu kenapa aku story pasal diaorang . haihhh , bulan Ramadan nie diaorang lima orang nie bertambah active tahu tak ? heshh -.-

kayyy , ni sebahagian pict aku pergi berbuka puasa dekat KFC 18 , 14 august 2011 :)

Okayy , aku tengok Nasrul dalam pict nie tersangat comell , HAHA xD

Ariff J (jawa) xD

Fadzly ft Fatihahh :D

Mia , Anis , Teha , Ebbyt , Jane , Tyara , Zaty , Ettie and Me ! :D

kayy , terima kasih membaca ^^.


 lotsoflove , ieysismahh :)