Thursday, 20 October 2011

i'm sorry , i love you wan .

"im sorry.....i can't.....i hope u will find someone who truly better than me.....but hey,no matter what you do..remember...i will always proud of you...keep on living ok the one who i called lia.......you will always remain in my heart.......
there you go...a person that i set it free....i don't even tought that i will set her free...im sorry..im not good enough for you....bia la aku dgn die je yg tau hal ni ok..aku x nk aib kn sape2...she was a good person....that's why i wanna you to find someone who is nice as you.......aku x sangka....it only takes a short of time since i know you.....but hey..setiap ape yg brlaku,pasti ade hikmah nye..and i believe in that.....all of your kind,sweet,calm,...please just stay in you ok....don't ever change that....that is who you are...

im setting you free my dear..takes your journey..without me anymore..but,you know what..even we getting far from each other..we can still be best friends rite??i hope so..how can i ever forget you...knowing you.,its a fairy tale story to me....i will never forgets you...im sorry lia....live well,smile always...i always pray for you...take care dear....im sorry..:')"


yes , inilah yang dia tulis dekat blog dia . ye , aku tau nih untuk aku . wan , saya mintak maaf banyak banyakk , salah saya dekat awakkk sangat berat . macam mana awak boleh maafkan saya senang senang macam tuh je ? and sorry wan , saya tak bolehh nak lupakan awak . taktau lahh , mungkin Allah hukum saya biar saya nihh jatuh hati dekat awakk , sampai terluka sendiri . mungkin Allah nak biar saya rasa apa yang awak rasa :/ tiap hari saya menangis , SEBAB AWAKKK :'( maafkan saya , saya sayangkan awakk . macam mana saya nak lupakan awakk , macam mana ?!! *aku boleh jadi gila kalau macam nih , serious -.-