Saturday, 28 April 2012

Kembara Puteri Islam

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)

heyy olls :') dah hampir 4 bulan seyhh aku tak update blog aku yang tersayang nihh :* hmmm , bukan aku taknak update ye , but aku takde benda nak story dekat korang . kalau ada pun , aku malas nak type pepanjang . sowi :'3


hee , kalau aku update blog but post gambar jee boleh tak ? Hihihi , sumpah cakap aku malas gilaaaaa nak type -.- k , aku nak tunjuk beberapa gambar aku pergi Kembara Puteri . Kembara Puteri ni macam kem jugak , but ini kem satu hari . so , hope korang enjoy lahhh gambar gambar dekat bawah niii :D


K , budak ni Nina nama dia . Leader untuk group aku , dan dia sangat berkenan dengan ular . Haha , tahniahh lahhhh -.-


This is the most beautiful Masjid in the world ; Masjid Negeri


Then kiteorang ada melawat Makam Diraja Sultan :)


Masing masing kepenatan ye kak :P


Muka budak gemok kelaparan tengah bantai roti inti cokelat :D


Sesi bergambar ; inilahh ahli ahli Puteri Islam yang join Kembara Puteri , Awesomeee girrlllllsssss :D


Sesi bergambar kawan kawan aku pulak ft bebudak SMKS 16 daebak ! <3


K , ni yang ada aku pulakkkk :D but , kenapa aku macam terpinggir -.-


Okayy , thats all untuk entry kali ni . sorry lerwww , blogger korang yg sorang ni pemalas orangnyeee , Bhahah xD k , seee yaaa ! Assalamualaikum :)