Thursday, 26 December 2013

Hye, i'm back!

Assalamualaikum.



          It's been a long time since I updated my blog. Yeah, now i'm officially 18 and studied at UiTM Dungun, Terengganu. Diploma in Food Service Management. HM1121B. Yes, sekarang tengah mid term and I officially have my own lappy. So that I can update my blog in shaa Allah, frequently! ()


Eventhought aku just dapat second intake, but yes i'm so grateful. Tau tak ada classmates aku yang umur 20 and 22. Guess what? Sebaya abang and kakak aku. Yes, because of that aku bersyukur aku dapat masuk UiTM eventhought lambat beberapa bulan daripada kawan kawan yang dapat first intake.


Emm actually aku taktau nak type mende -.- hahaha. Emm nak kenal dengan roomates aku tak? \ (•◡•) / okayy, here we go my roomates 


Atin.Teha.Aida.Me


       Hell yeah. Diaorang comel kan? Hihi that's my girls (ʃƪ ˘ ³˘) Kolej Redang 1, Aras 1, Wing B, Bilik No. 

114 (◠‿◠Okay, perasaan masa first sampai UiTM Dungun? Emmm yeahhh of course lah excited!


hihi. Actually, sebelum pergi aku takut sangat UiTM Dungun ni tak best, buruk, teruk and lain lain lagi bad 

thoughts ( ⌣́,⌣̀) But, i'm wrong. Sampai je UiTM, aku terkejut and speechless sebab UiTM Dungun 

bebetul depan pantai, depan laut. Ma shaa Allah, so beautiful. Terlalu cantik. Sebabkan aku sampai sana 

subuh, so aku nampak matahari naik. Memang lawa sangat. Serious, tak tipu.



Ma shaa Allah 



Oh, fyi yang dalam gambar tu my sister. Not me, hihi. Cantik kan pantai Teluk Gadung? :D The picture 

captured by me using Samsung Galaxy S4 Zoom ()



Erghh, dah taktau nak tulis apa lagi dah :( so, that's all! Will be update soon! \ (•◡•) / Bye bye.


Writen by,
Ieysismahh.