Tuesday, 11 March 2014

AssignmentS

Assalamualaikum.



Yeahh, now 1:27AM. Still awake doing assignment. What, rajin? Yelah rajin last minute. Hahahah assignment dah lama punya dapat, last minute baru buat. Wehh normal lahh, student. Hm hmm and siapa tak kenal ismah kan? kahkah. Okayy, dah dua bulan since last updated aku, saja je datang mood nak update blog, rindu katanya. Hahahahaha okay serious tak lawak. Hmmm okay sebenarnya sajalah nak bagitau kan yang UiTM kan dah sampai penghujung sem. kuikui i'm a happy girl ^^. hmmmm yemmeh 13 haribulan 3 pukul 10.45 malam aku akan pulang ke shah alam sempena study week. kahkah. dah almost two months kot tak balik, rinduuu gilaaa TT.TT hahaha.

Most of part one student especially my coursemate, roomate cakap yang "kau balik?" "aku tak balik doe, sebab kalau aku balik confirm tak study" and I was like, so what? i don't care duhh -.- hahaha. kau taknak balik? ikut kau lahh, yang aku tau aku balik nak jumpa ibu ayah family. nak mintak ampun mintak maaf mintak restu sempena nak final exam ni kan. hahaha hadoii apa takleh. hmmmm sekarang ni baru lepas siapkan assignment food hygiene. tension wehh sebab aku dah type, pastu miss boleh kata benda nya buat hand writing --' erghh menyirap kena tulis tangan, dah lahh tulisan aku hodoh tahap dewa -.- hmmm.

Sebenarnya aku takdelahh kesian sangat nak dibandingkan dengan teammate aku. kahkah. sebab teammate aku nama amy, dia buat lagi lah dah siap print. pastu miss kata kena tulis tangan je. haihh sian dia. okayy, aku memang rasa miss aku ada cakap masa first first dia bagi assignment tu. tapi nak buat macam mana. kalau kerja buat last minute, semua benda lupa. hahahaha student problem. normalllll. hmmmm okay apa lagi ekhh nak type?

KORANG BACA KE AKU TULIS PANJANG PANJANG MELALUT NI? kahkah.

Okayy so now, satu assignment dah tumbang. two to go. first, food studies; hand-writing lagi dohhhh. tak sanggup lagi aku TT.TT . asal lahh tak type je? bukan ke lagi senang? takdenya wa nak copy paste bro. jawapan dahh lah semua dalam buku. memang tak aku nak copy paste, don't worry. haihhh tapi apakan daya, sebagai student yang cemerlang, haruslahh patuh. kuikui. and and, guess what?!! miss mia bagi dua task secara mengejut last minute!!! first, tutorial dia yang sampai satu page ada 15 ke 16 soalan -.- the worst thing is; hand-writing! huwaaa what a sad life --' hmmm and another one is present!! bapak dia -.- in english pulak tu, nasib baik by group, kalau individu mau aku jadi kayu duhhh. hmmmm lagi apa?

ohh!! and now dekt Dungun tengah musim kemarau. tak hujan. dah berminggu. kalau ada hujan pun just sekejap. hujan rintik rintik. gerimis pun tak. JUST RINTIK. haihhh Ya Allah, dugaan. and kesian most of my friends kena sunburn. lagi lagi yang kulit putih :( okayy i'm not one of them. kahkah. kite kulit tak berapa nak cerohh lah awak :P

okay last! aku baru lepas beli fish eye lens. yeahhh aku macam dah ketinggalan sikit. kahkah. memang pernah pasang niat nak beli dulu tapi apakan daya yang online shop jual semua mahal mahal belaka. now alhamdulillah jumpa yang murah. only RM45!! beli dengan senior dekt UiTM Dungun ni je. pengaruh dengan ilham, kahkah. anddd yeahh saja update pasal ni sebab kalau tidak taktau nak update gambar mende. kahkah. so, sampai sini jelah entry kali ni. nah ambik belanja gambar selfie using fish eye lens. kahkah 



i'm say watlek watpeace 


 dear classmates; Kak Ajeeha, Amy and Ilham 


 my beloved classmate; Amy Sofia Binti Ahmad Fuad 


dear myself 



Writen by,
Ieysismahh.