Friday, 6 March 2015

iMiss

Assalamualaikum.



Ma shaa Allah, sister. Blog awak ni cik semah dah berhabuk teruks. kah! Lahh memang pattern kau kan update blog pukul 3/4 pagi? Hahaha, so apa mimpi cik semah nak post entry baru ni? Hmm actually aku tetiba rindu nak post something on my blog since aku baca my friend punya blog. I be like "bapak ah, rindu gila wehh nak menaip spontan. Post entry kat blog" haaa camtulah sebenarnya what I thought about. Okay, first of all. Kenapa aku still berjaga at this time? Haa sebabnyaa aku tengah serabut perut nak siapkan assignment. Ya Allah, banyak gila kot! :( Hmm biasalah dah hujung hujung sem kan?


Ya Allah, rindu gilaa wehh bunyi tup tapp keyboard T.T


Hahaha, okayyy so apa yang aku nak cerita dalam entry kali ni? Hmm it's been almost a year since my last post. Haihh gila tak berhabuk blog aku ni? Dah lah blog simple nak mampos, hambar pulak tu. Kah! Korang yang baca blog aku through phone ni kan, rugi lah! Hahaha sebab aku dah tukar background image yang korang akan rasa macam "bapak feminine nya semah ni!" Hahaha macam tu lahh lebih kurang. Okayy aku tengah mengasah semula kelajuan aku menaip. Bapak spontan gila entry aku this time.


Okayy, actually aku nak cerita pasal CRUSH. Hmm entah bila last aku ada crush pun aku tak tahu lahh xD Okayy, senang cerita now aku takut nak 'benci' sebab aku takut akan suka. Sebab macam aku dah start balik benda tu. Padahal aku macam dah nekad taknak ada crush lagi. Apa pun tak bolehh! Haihhh so, this one guy. Aku ushar dia. I don't know why but mungkin sebab aku ni cepat perasan. So, when datang perasaan 'suka' tu cepat cepat aku tepis. Hmm bodoh aku ni, Orang layan sikit dah anggap orang tu suka kau, Kau ingat kau cantik sangat ke hah? -.-


Tadi time test account aku ushar dia. Aku spotted satu benda yang aku suka tengok kat dia. Hmm his hands! Jari jemari dia. Ya Allah, they looks perfect! Mungkin aku meroyan atau mata aku power dia dah naik. Hmm I don't know. I just, like TERPAKSA tengok dia. Mata taknak tengok tapi hati mintak tengok. Bodohnya. Hanya sebabkan satu kejadian aku dah tak tentu arah macam ni. Semah, it's a normal thing. So, why do you think it is so special while he didn't feel anything at all?! STOP!


Okayy now dah 3:26AM. ELC aku baru halfway. Presentation on sunday and i'm the second presenter. Oh god, matilahnak. Haihhh aku kenapa lahhh rasa macam nak semua ni habis cepat. I'm tired. Entah, macam takde spirit nak study. Allahu, mintak jauh. Negative semua tu :/ So, I think I should end this entry here. So, "who's that guy?" Biarlah rahsia. Permainan perasaan je semua tu. I think I have to sleep now. WOI, ELC BELUM SIAP *menangis berguling*


'Till we meet again. Bye bye



Written by,
ieysismahh.