Saturday, 28 December 2013

Supernatural

Assalamualaikum.



Wuhuuu, it's 5:28AM now and i'm still wide awake O.o hihiks. Macam biasa bro, masa yang sesuai untuk update blog :3 Hmmmm, mesti korang tertanya apa lahh si semah ni buat pukul 5 pagi tak tidur lagi. Kan? :P Hmmm well, actually since dah ada laptop ni aku rajin nak geledah laptop aku -.- hihi. Sekarang ni pun tengah sibuk upload Supernatural :D Yelahh, it's a series horror drama! (emm kot, hihi)

Alahhh, my sister sebenarnya dah ada season 1, 5, 6, 7 and 8. So, disebabkan aku ni nak tengok balik dari mula. So, aku download lah season yang lain lain tu. season 2 aku dah download. So, tadi aku download season 3 and 4 jelahhh () . Emm, cuma aku sibuk cari and setting subtitle untuk season 2, 3 and 4 ni lahh. Haihhh, season 2 paling leceh wehh -.- blerghhhhh!

*auww ada pulak keluar suara So Ji Sub dalam random playlist ni :3 

Okayyyyy sorry iklan jap. uhuk! Emmm dah lama dah aku layan Supernatural ni sebenarnya. Since aku form 2 KOT. i'm not sure. Maybe sebelum tu lagi, entah. Yang pasti, dah lama layan. Kakak aku lahh yang bawak pengaruh --' hahah. Emmm and time aku tengok tu aku tak berapa faham. Biasalahhh, bebudak lagi wehh. HAHAHAHA

That's why sekarang aku nak tengok balik dari mula. Season 1 dah khatam. 8 season lagi -.- haihhhh fighting!! :)

So, tak best lahhh update new post without any picture on it kan? ahahaha. Okay, so here we go;


Jensen Ackles as Dean Winchester 


Sam and Dean Winchester


auwhhh, they're so cute as a brothers  (season 1 & 2)


they love each other and ready to die to safe each other's life :')


auwhhh, I love this! 


He's a great actor and he's adorable 


LAST BUT NOT LEAST



You're awesome, reader. Stay tuned. Will update soon ()



Writen by,
Ieysismahh.

Thursday, 26 December 2013

Hye, i'm back!

Assalamualaikum.



          It's been a long time since I updated my blog. Yeah, now i'm officially 18 and studied at UiTM Dungun, Terengganu. Diploma in Food Service Management. HM1121B. Yes, sekarang tengah mid term and I officially have my own lappy. So that I can update my blog in shaa Allah, frequently! ()


Eventhought aku just dapat second intake, but yes i'm so grateful. Tau tak ada classmates aku yang umur 20 and 22. Guess what? Sebaya abang and kakak aku. Yes, because of that aku bersyukur aku dapat masuk UiTM eventhought lambat beberapa bulan daripada kawan kawan yang dapat first intake.


Emm actually aku taktau nak type mende -.- hahaha. Emm nak kenal dengan roomates aku tak? \ (•◡•) / okayy, here we go my roomates 


Atin.Teha.Aida.Me


       Hell yeah. Diaorang comel kan? Hihi that's my girls (ʃƪ ˘ ³˘) Kolej Redang 1, Aras 1, Wing B, Bilik No. 

114 (◠‿◠Okay, perasaan masa first sampai UiTM Dungun? Emmm yeahhh of course lah excited!


hihi. Actually, sebelum pergi aku takut sangat UiTM Dungun ni tak best, buruk, teruk and lain lain lagi bad 

thoughts ( ⌣́,⌣̀) But, i'm wrong. Sampai je UiTM, aku terkejut and speechless sebab UiTM Dungun 

bebetul depan pantai, depan laut. Ma shaa Allah, so beautiful. Terlalu cantik. Sebabkan aku sampai sana 

subuh, so aku nampak matahari naik. Memang lawa sangat. Serious, tak tipu.



Ma shaa Allah 



Oh, fyi yang dalam gambar tu my sister. Not me, hihi. Cantik kan pantai Teluk Gadung? :D The picture 

captured by me using Samsung Galaxy S4 Zoom ()



Erghh, dah taktau nak tulis apa lagi dah :( so, that's all! Will be update soon! \ (•◡•) / Bye bye.


Writen by,
Ieysismahh.