Wednesday, 16 May 2012

Sambutan Hari Guru SMKS 24(2) 2012 :D

assalamualaikum and salam satu malaysia to all reader :)

hehh , hye korang ! :D eh , aku tetiba rajin doe nak update blog HAHA . ohh mungkin sebab kali ini berkaitan dengan hari guru :D okaayyy , tahun ni punya sambutan hari guru best jugakk lahh . but , yang tak best nye banyak junior yang conquer . senior (form five) semuaa takde main peranan apa pun -.- hohh , sedihh ! k lahh , tadi memang best lahh sebab cikgu cikgu semua comel comel belaka kalah hari kanak kanak xD hahah , sorry cikgu :P memandangkan aku type ni pun sambil layan twitter mmg malas lahh aku nak sambung panjang panjang dahh , HAHA . k lahh , enjoy lahh gambar gambar ni ye . adios ! :)

karya agung Pn. Suzzana , lawaaaa :D

acara perasmian ; bebas burung bebas :D

permainan cikgu cikgu ; passing getah menggunakan straw :D

wow , style kan cikgu cikgu kite :3

Cikgu Zul main tipu :P

"mana aci , dia ambik dua !" - ala omey omeyy je cikgu cikgu ni ^^

cikgu kemain lagi berlari ye :D

musical chair ; 4 finalist cikgu perempuan :D

Cikgu Zul berebut kerusi sampai tergolek xD

lari cikgu , lari ! :D

omey Cikgu Wahidah main musical chair :D

sekolahku 'tercinta' , HOHO :D

]
cikgu india praktikal :)

dikir cikgu :D

bebudak silat

Ustaz Zaidi ^^

Cikgu Suzzana dengan Cikgu Rosliza ingat music dah habis xD HAHA


k tu je dapat tunjuk :D untuk lebih banyak gambar sila ke facebook saya ye :) search je ieys ismah . hee , comel kan semua cikgu cikgu ni ^^ dengan kesempatan ini , saya nak ucapkan selamat hari guru kepada semua guru yang pernah mengajar saya di ;

Tadika Kemas Batu Tiga (2001)
Sekolah Kebangsaan Seksyen 20 (2002-2003)
Sekolah Kebangsaan Seksyen 24 (2004-2007)
Sekolah Agama Nurul Hidayah Batu Tiga (2002-2003)
Kafa Integrasi Madrasah Al-Ehsaniah (2004-2007)
Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 24(2) (2008-2012)
*tiru iqa (syafiqah osman) HOHO (Y) *sorry

SELAMAT HARI GURU KEPADA SEMUA GURU DI MALAYSIA :D

K lah , berjumpa lagi di entry seterusnya . bye bye , annyeong , sayonara and adios ! assalamualaikum warrahmatullah hiwabarukatuh ! :)